Naar startpagina Info over Talent@werkplek en gebruik van de website Instrumenten Talent@werkplek Welkom (nieuwe) collega! Tips voor een duurzame implementatie Leidinggevende als duizendpoot! Groei sturen! Talent in volle bloei!
Home » Talent@Werkplek » Aanpak T@W

Aanpak T@W

Omdat Talent@Werkplek graag bruikbare, realistische en laagdrempelige instrumenten wilde ontwikkelen, werd van bij het begin goed geluisterd naar de noden van het werkveld. Reeds in de ontwikkelingsfase werden testversies van de instrumenten aan het kritische oordeel van pilootbedrijven voorgelegd. Ook voor de bekendmakingsfase werden verschillende (implementatie)bedrijven via een lerend netwerk aangezocht om de instrumenten te gebruiken en hun ervaringen en feedback hierover te delen. Wat als resultaat voorligt, is ontwikkeld en verbeterd op basis van de waardevolle inzichten van vele organisaties.

Onder Partnerschap vind je deze pioniers terug. Je vindt hier ook de medewerkers van het project zelf terug, die voor de inhoudelijke ontwikkeling, coaching en projectbegeleiding zorgden.