Naar startpagina Info over Talent@werkplek en gebruik van de website Instrumenten Talent@werkplek Welkom (nieuwe) collega! Tips voor een duurzame implementatie Leidinggevende als duizendpoot! Groei sturen! Talent in volle bloei!
Home » Disclaimer

Disclaimer

Aansprakelijkheid

De projectpartners van het Talent@Werkplek-project, zoals genoemd onder 'projectpartners' en hierna te noemen 'de partners', hebben aan deze website de grootste zorg besteed. Ondanks dat kan het zijn dat u foutieve of ontbrekende informatie op deze website vindt. De partners zouden het zeer op prijs stellen als u ons hierover wilt informeren, zodat wij onze website kunnen corrigeren en verbeteren. De partners zijn echter niet verantwoordelijk voor welk gevolg dan ook dat ontstaan zou zijn uit het gebruik van de website, noch uit de daarin ter beschikking gestelde informatie, documenten en bestanden. De partners aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade direct of indirect geleden door het gebruik van de inhoud van deze website. Bovendien dragen de partners geen verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en inhoud van websites van derden, waarnaar op onze website wordt verwezen.

Privacy

Alle persoonsgegevens die wij via onze website van u ontvangen zullen door ons uitsluitend worden gebruikt om op uw vraag of opmerking te reageren. Wij verzekeren u dat uw persoonsgegevens niet zullen worden doorgegeven of verkocht aan derden.

Copyright

  • Ontwikkeling website: partnerschap Talent@Werkplek-project, geco√∂rdineerd door voormalig¬†HUB (nu Odisee)
  • Cartoons homepage: Wim Tilkin
  • Lay-out instrumenten: Halma Productions
  • Webdesign & ontwikkeling: Frank Verbeeck